LOUNAS VIIKKO 38 (18.9-23.9.2017)

 

 Merkkien selitykset: v=vegaaninen, m=maidoton, l= laktoositon vl= vähälaktoosinen, g=gluteeniton

 

-Limellä maustettua kasviscurrya, fetaa, kirsikkatomaattia ja riisiä (g saatavana m, v)
-Taboullehsalaattia, paahdettua kukkakaalia, tahinijugurttia sitruunaöljyä ja yrttejä(saatavana m, v)
-Chili-bataatti-kookoskeittoa ja paahdettua kookosta (g, m, v)

-Munakoiso-zucchinipataa, paahdettua munakoisoa, mausteista bulguria, rapeita soijasuikaleita ja hummusta (m,v)
-kvinoa-bataatti-avocado-tomaattisalaattia, fetaa sekä paahdettuja manteleita (g saatavana m, v)
-Mausteista kukkakaalikeittoa ja kikherneitä (g, m, v)

Vegan Wednesday

-Avotortilla:
Mausteista riisiä, paistettua seitania, paahdettua bataattia, tomaatti-korianteri-punasipulisalaattia ja vegaanista limemajoneesia (m, v)
-Salaattia quinoasta ja vihreistä vihanneksista sekä hummusta ja yrttejä (g, m, v)
-Kasvis-sieni keittoa kookosmaidolla (m, v, g)

-Yrttiperunamuusia, puolikas munakoiso, kikherne-tomaatticurrya, fetaa ja tomaatti-minttusalsaa (g, saatavana vegaanisena)
-Som tam salaattia, mausteista tofua ja pähkinää(m, v, g)
-Vuohenjuustolla maustettua tomaattikeittoa(g)

Burgerr!

GRYNin vegaaninen briossi, tulinen papu-quinoapihvi, marinoitua punasipulia, vegaanista sitruunaruohomajoneesia, quacamolea, tomaattia,
Rootsin ranskalaisia ja tulista vegemajoneesia (v, m, saatavana gluteenittomana)


Lounashinnasto:

Keitto / pieni 7,00
Salaatti / 9,00
Lämmin ruoka / 10,30

Perjantaiburger 12,00

Lauantain brunssi iso 18,00 tai pieni 12,00

Lounaisiin kuuluu aamulla leivottu leipä, vesi sekä reilun kaupan luomukahvi ja tee.



Lounas - kasvisruoka lounas | Turku

Viikon lounaslista »

Rootsin lounaat vaihtelevat päivittäin ja inspiraatio ruokiin tulee maailman eri keittiöistä etenkin Aasia ja Lähi-itä vahvasti edustettuina. Emme kuitenkaan halua kahlita itseämme yhden maan tai edes maanosan keittiöön joten rento fuusiokeittäminen on se meidän juttu. Emme myöskään asettele kukkia lautaselle pinsetit kädessä vaan lähestymme ruokia maanläheisesti luovalla otteella. 

Tärkeintä meille on tuoreet hyvät raaka-aineet ja maut haemme mieluummin mausteiden ja tuoreiden yrttien kautta kuin kerman ja voin lotraamisella.

- Marjaana Pohjola/Roots Kitchen