Roots kitchen on perustettu rakkaudesta hyvään ruokaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kasvisruokaa joka maistuu, näyttää ja tuntuu hyvältä niin vatsassa kuin sielussakin. Mielestämme ruoan ei tarvitse olla monimutkaista ollakseen hyvää. Riittää kun on tuoreet raaka-aineet, uusia ideoita, hyvää fiilistä, ammattitaitoa ja niin, sitä rakkautta. Aika yksinkertaista eikö totta.

Asiakkaat kysyvät meiltä usein miten kehitämme alati vaihtuvat annoksemme.

Meille Roots Kitchen on kuin oma pieni ruokalaboratorio vaikkemme molekyyligastronomiasta niin perustakaan. Kokeilemme uusia makuyhdistelmiä niin asiakkaiden kuin omaksi iloksemme. Haluamme säilyttää intohimon ja siksi meille on tärkeää että ruokalistamme vaihtuu päivittäin. Vuoden varrella ravintolaan on kuitenkin kehittynyt hittiannoksia jotka palaavat listalle vähän väliä.

Keittiössämme ei käytetä reseptejä vaan uusissa ruokalajeissa näkyy ulkomailta, keittokirjoista, netistä, kokkikavereilta ja ravintoloista saadut ideat ja lisäksi mukana on ripaus luovaa hulluutta.

Meille tärkeintä on se että meillä on hyvä fiilis, teillä on hyvä fiilis ja ketään ei satuteta matkan varrella. Siksi ruokamme on kasvisruokaa ja esimerkiksi kahvimme tuotetaan reilun kaupan periaatteita noudattamalla. Käytämme aina luomulaatuisia kananmunia, ja maito ja jugurtti ovat luomua mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa lounaalle maanantaista perjantaihin kello 11- 17.30 ja brunssille lauantaisin kello 11- 15.30. Nähdään hallissa!

- Marjaana Pohjola 28.9.2015

Ota yhteyttä